Ett mysterium utan dess like

Veckans första gympass är till handlingarna och det känns överlag bra. Jag satt bra länge och funderade på att skjuta det till i morgon men samvetet vann dne här gången. Det blev en timme av diverse aktiviteter som inte är värda att skriva hem om.
 
På väg ut från gymmet hamnat jag vid sidan av en het diskussion om träning, kost, bygga muskler och att bränna fett. Jag stod helt tyst och lät de andra hålla låda. Jag har konstaterat i tidigare inlägg att det finns fler experter än vad de finns problem och just gymvärlden tycks leva med ett kraftigt överflöd av dessa. Jag vet varken in eller ut ärligt talat. Jag får mina råd av Kalle och försöker leva efter dessa, än mer nu än tidigare men jag kan tycka att fenomenet är ganska illavarslande. 
 
Väl hemma så berättade jag för min sambo om det jag hört utan att lägga någon värdering i vad som sagts. Hon bara skakade på huvudet. Ungefär som jag skakade på huvudet åt henne när hon inledde "Operation; Möblera om hela lägenheten" kl 14 på eftermiddagen, just när barnen känner att det börjar bli tråkigt att vara snäll och hittar sattyg i alla vrår.
Till saken hör att hon ansåg att alla skulle byta rum med varandra. Det i sin tur innebar att jag minsann skulle bära sängar mellan alla rum. Det "roliga" i allt detta var ju att de två äldsta tjejernas sängar inte gick att bära upp i trappen i själva lägenheten utan var tvungna att bäras upp på utsidan, likadant med våra sängar som skulle ner.
 
Som om inte det var nog så sprang jag på en granne i trappen som var fruktansvärt dum i huvudet. Han började gnälla om att vi inte skulle röka på vår balkong för det störde honom. Han ansåg att det inte var hans problem vart vi rökte, bara vi inte gjorde det på balkongen. Jag frågade om vi skulle röka in i barnens rum istället, återigen mitt problem. Jag hade kunnat döda diskussionen direkt med att säga att vi slutade röka för tre dagar sedan och att det här borde vara ett icke-problem men hatet som jag har för äckliga gubbar som tror de äger världen förmådde mig inte detta.
 
Sen var det ju det här med mysteriumet. I duschen hemma efter jag hade gymmet noterade jag att schampot och balsamet vi köpte samtidigt inte riktigt fördelats rättvist. Halva scampoflaskan var full men balsamet helt slut, och jag får inte riktigt ihop det. Betyder det här att det är viktigare för alla i vår familj att ha mjukt hår istället för rent, eller hur funkar det?!
 
Nu är det dock dags att sova, fan ryggen värker av att sitta som en kråka framför datorn.

RSS 2.0